пʼятниця, 13 липня 2012 14:43

Вєрка Сердючка образила Миколу Баскова

Вєрка Сердючка образила Миколу Баскова
Співачка проявила агресивність не просто так Фото: ИТАР-ТАСС

Повернення Миколи Баскова на сцену після операції з видалення апендикса затьмарилось скандалом. Співак посварився з Андрієм Данилком.

На нещодавньому концерті в Києві "золотий голос Росії" працював в парі з Вєркою Сердючкою. Побачивши Миколу Баскова, та почала відпускати на адресу натурального блондина їдкі жарти.

Так, Вєрка привселюдно повідомила, що її бек-вокалістка була змушена два роки лікуватися в психіатричній лікарні після роботи з Басковим. "Якщо твою "Шарманку" слухати кожен день, ще не те може трапитися, - цитує Вєрку "Собеседник". - Так що їй ще, можна сказати, пощастило".

Ці слова змусили Миколу зніяковіти. Співак навіть не знайшовся що відповісти. Подейкують, що артист затаїв на Андрія Данилка образу і вирішив надалі з ним не спілкуватися.

Між тим шанувальники Вєрки Сердючки впевнені: така агресія з боку Данилка не випадкова. Вся справа в темпераменті натурального блондина. Побачивши Данилка в гримі за кілька хвилин до виходу на сцену, той так стиснув його в обіймах, що ледь не позбавив пишних грудей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Басков "послав" закохану фанатку

Самі артисти коментувати цю ситуацію відмовляються. Відразу після неприємного інциденту Микола Басков відлетів на відпочинок в жарку Іспанію.

Зараз ви читаєте новину «Вєрка Сердючка образила Миколу Баскова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути