вівторок, 10 липня 2012 17:12

Микола Басков "послав" закохану фанатку

Автор: Фото з Twitter Миколи Баскова
  "Я Грей, ожидающий свою Ассоль!", підписав співак своє фото
"Я Грей, ожидающий свою Ассоль!", підписав співак своє фото

Уже не перший місяць Миколу Баскова переслідує в Twitter шанувальниця, яка щодня зізнається знаменитому російському співаку в коханні і називає себе його нареченою. Дівчина на ім'я Ксенія закидає виконавця любовними посланнями і вимагає від нього взаємності.

В День сім'ї Микола Басков привітав своїх читачів і написав у своєму мікроблозі: "Всех с Днем семьи, любви и верности, я пока не в один пункт не попадаю. Я Грей, ожидающий свою Ассоль!".

Ксенія не змусила себе довго чекати і написала гнівного повідомлення у відповідь: "Я вас люблю, и каждое утро просыпаюсь, думая о вас! А вы даже ответить не можете. От вас никогда ответа не дождешься, и неприятно слушать, что вы мечтаете о семье. Так обратитесь тогда ко мне! Вы себя нелогично ведете, сами пишете что ожидаете свою, а почему же я тогда не должна вам предлагать ничего? Вы издеваетесь? Зачем? Вы ожидаете какую-то Ассоль, но чем я хуже? Я просто в шоке от такого издевательства, вы мечтаете о ней, а мою кандидатуру даже рассмотреть не желаете. Почему вы ей рады, а мне нет? Что я вам плохого сделала? Я же всего лишь ЛЮБЛЮ вас!! Я без гаданий знаю, что вы мой суженый! А вы тут всяким отвечаете, а не мне, так я сделаю все, чтобы вы пожалели об этом!".

У свою чергу Басков, який і до цього не церемонився із закоханою фанаткою, грубо і небагатослівно "послав" її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколі Баскову ремонт у новій квартирі роблять китайці

"ВЫ МЕНЯ З***ЛИ своими сумасшедшими предложениями!", - написав співак, на що Ксенія не зважилася відповісти.

Зараз ви читаєте новину «Микола Басков "послав" закохану фанатку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути