четвер, 31 травня 2012 18:04

Друг подарував Миколі Баскову квартиру за 10 млн євро

Друг подарував Миколі Баскову квартиру за 10 млн євро
Співак переїде у нове помешкання наприкінці серпня Фото: screenmedia.com.ua

Микола Басков на все літо йде у відпустку. Після видалення апендикса співак зрозумів, що себе треба берегти. Басков зізнався, що літо присвятить лише собі, повідомляє ТСН.

"Я вирішив пожити більше для себе. Ви зрозумійте мене, після того, як я розпилювався на всі боки, дайте мені просто відпочити", - розповів співак "ТСН.Особливе".

Між тим артист каже, що наприкінці серпня нарешті переїде жити у найпрестижніший район Москви. Елітну квартиру поблизу Кремля, вартістю 10 мільйонів євро, йому подарував торік на 35-річчя товариш. Однак хто саме це був, Басков не зізнається. Каже тільки, що зараз робить ремонт своїм коштом.

"Переїду в своє гніздо, про яке я давно мріяв. Навпроти Храму Христа Спасителя. І там вже буду думати про подальші плани", - зізнався він.

Площа нової квартири — 320 кв м. Розташована вона в елітному шестиповерховому будинку на п'ятнадцять господарів. На даху — літня веранда з рестораном. Їстимуть там лише мешканці дому. Якою буде кухня, артист поки що не знає.

"Там все залежить від мого друга, який володіє всім цим. На продаж там було всього лише дві квартири", - підкреслив Басков.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Микола Басков схуд після операції

Житиме співак у новій квартирі один.

"До чого наречена? Я вас благаю! Я що не можу пожити місяць з одною, місяць - з іншою. У чому проблема? Я не розумію", - віджартувався артист.

Зараз ви читаєте новину «Друг подарував Миколі Баскову квартиру за 10 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути