понеділок, 28 січня 2013 12:28

"Океан Ельзи" записує новий альбом з британським продюсером Coldplay

"Океан Ельзи" записує новий альбом з британським продюсером Coldplay
Концерт гурту "Океан Ельзи" в Мінську, 7 грудня 2012-го року. Фото: okeanelzy.com

Український гурт Океан Ельзи працює над новим альбомом з британським саунд-продюсером, володарем трьох Grammy Кеном Нельсоном (Ken Nelson).

Зараз українські музиканти знаходяться в Брюсселі на студії ICP Studios. На сьогоднішній день вже завершена робота над першим синглом, який шанувальники зможуть почути в середині лютого цього року.

"У нас склався класний тандем. Кен - досвідчений продюсер з гарним музичним смаком. Його найбільша цінність у тому, що він вибирає з безлічі наших ідей - найкращі, і далі працюємо вже з ними", - каже Святослав Вакарчук про роботу з британським саунд-продюсером. Нельсон, після кількох років роботи над демозаписаминезалежних артистів, досяг успіху, співпрацюючи з групою Gomez, а пізніше - світового визнання завдяки першим записам Coldplay.

"Мені подобаються групи, які вміють грати наживо, - говорить Кен Нельсон. - Я прихильник старої школи запису, коли всі інструменти записуються разом. Власне, до чого впродовж всієї моєї роботи в студії з різними артистами, я і прагну: записувати так, як музиканти репетирують - всі разом".

Восьмий альбом гурту Океан Ельзи вийде в квітні 2013 року. На його підтримку відбудеться великий стадіонний тур, в українську частину якого увійшли 27 міст країни. Після закінчення виступів в Україні, з жовтня 2013-го музиканти відправляться у другу частину концертного туру по країнах СНД і Північної Америки.

Зараз ви читаєте новину «"Океан Ельзи" записує новий альбом з британським продюсером Coldplay». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі