Ексклюзиви
четвер, 17 січня 2013 11:05

Про гурт Metallica зняли фільм в 3D

Про гурт Metallica зняли фільм в 3D
Фото: Reuters

Картина "Through the Never", названа на честь однієї з пісень гурту Metallica, вийде на екрани 9 серпня 2013 року тривимірному форматі.

Фільм буде частково художнім, частково документальним. Режисером "Through the Never" став творець фільмів "Контроль" і "Хижаки" Німрод Антал. Одну з головних ролей виконав актор Дейв ДеХаан (грав у стрічках "Найп'яніший округ у світі" та "Нова Людина-павук". Він зіграв учасника гастрольної команди Metallica.

"Німроду і його людям вдалося зняти фільм, який дійсно передає дух Metallica, який відчувають фанати групи по всьому світу, - каже родюсер Боб Берні, засновник компанії Picturehouse. - Він зроблений в розважальному жанрі "кіно з концертом", це дивовижна подорож в компанії з чудовим молодим актором Дейвом ДеХааном".

Барабанщик і співзасновник групи Ларс Ульріх також задоволений проектом.

"Ідеологія Metallica полягає в тому, щоб пускатися стрімголов у найсміливіші творчі ідеї. Створення фільму якраз і стало таким шаленим стрибком без страховки, - сказав музикант. - Участь команди Picturehouse дало нам впевненість у тому, що фільм буде успішним. Ми знаємо, що маємо можливість завжди покластися на їх головні якості: незалежний погляд на речі і бажання працювати за межами звичного".

Компанія Picturehouse була заснована в 2005 році. Вона відома, перш за все фільмами "Лабіринт фавна" і "Останні дні", знятому Гасом ван Сентом про Курта Кобейна. Боб Берні у свій час особисто керував виробництвом фільмів "Страсті Христові" і "Моє велике грецьке весілля".

Зараз ви читаєте новину «Про гурт Metallica зняли фільм в 3D». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі