субота, 09 лютого 2013 11:55

Авторка пісні про Лісапед обожнює Іво Бобула і планує підняти тариф за виступ
5

Фото: Фото: Тарас ХЛІБОВИЧ

Авторці пісні „Лісапед", яка стала мемом в інтернеті завдяки виконанню бабусями в автобусі, Наталії Фаліон вже набрид власний хіт. Вона з колективом виконує його з 2003 року. Сама на велосипеді не їздить давно – має власний автомобіль. До того факту, що пісня стала відома завдяки чужому виконанню, ставиться позитивно. Каже, що вдячна бабусям з автобусу, за те, що підняли її популярність.

„Пісню про лісапед придумав мій син – бринькав на гітарі. Я переробила її під свій стиль десь в 2003-тьому році. У 2008-мому, коли заспівали її на концерті в Білоножків, той запис показували по телевізору. Пісня вже стала відома в Україні. Її співали всюди, але, як то кажеться, співали в своєму колгоспі. А тут так вийшло, що залили в Ютуб ролик, де нестандартне поєднання вигляду бабусь і тексту - такого не сільського, а молодіжного. Отаке поєднання і дало бум", ? каже Наталія Фаліон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські бабусі із піснею про "лісапед" набирають популярності на YouTube

Пісню „Лісапед" авторка не вважає своїм найкращим твором.

„Чесно кажучи, як співаєш одну пісню 10 років кожен день, то воно вже надоїдає. В мене більше 30 пісень, і кожна претендує на хіт", ? зазначає жінка.

На велосипеді Наталя Іванівна тепер їздить тільки на сцені, під час виконання пісні. По роботі пересувається машиною.

„Теса лісапеду мені близька, бо в дитинстві ж всі на велосипеді їздили. Але зараз для мене то вчорашній день. Їжджу на машині. В репертуарі після „Лісапеда" вже є „Запорожець" – навіть кліп на неї зняли – дуже класний твір".

Додаткова популярність Наталю Фаліон не тішить, бо, за її словами, постійні дзвінки від журналістів і шанувальників заважають працювати. А роботи і до того не бракувало.

„Були і прості люди, і ВІП-клієнти. В нашому клубі є карта України, то на ній вже місця нема – всюди прапорці в містах, де ми були. Але я вважаю себе людиною села. Тут я цариця і королева – всі мене знають, всі впізнають. В столиці і без мене артистів вистачає. А я працюю для людей, які лишилися в холодних сільських клубах, для тих, хто втратив здоров?я на фермах, і якщо бабця якась на базарі мені каже: „Я не чую своїх болячок, коли ви співаєте", то це для мене найбільша нагорода", ? каже жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сестри Тельнюк здивували магнетизмом голосів

Своїм кумирамом Наталя Фаліон вважає Іва Бобула. Любить його за талант, простоту та самовіддану працю. Також захоплюється Софією Ротару, подружжям Білоножків та Олександром Пономарьовим.

Враховуючи додаткову відомість завдяки інтернету, авторка „Лісапеду" планує підняти тариф за виступи. Однак, зазначає, кожному клієнту вона встановлює ціну індивідуально.

„Для деяких ми з радістю співаємо і за тисячу гривень. А дехто, хоч би тисячу доларів платив, то я в нього виступати не хочу".

Наталія Фаліон мешкає в містечку Скала-Подільська на Тернопіллі. Працює в місцевій музичній школі, та одночасно є керівником музичного гурту „Забава".

Зараз ви читаєте новину «Авторка пісні про Лісапед обожнює Іво Бобула і планує підняти тариф за виступ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути