пʼятниця, 08 лютого 2013 14:34

9 лютого Забужко в прямому ефірі проведе акцію за мотивами своєї книги

9 лютого Забужко в прямому ефірі проведе акцію за мотивами своєї книги
Фото: mukachevo.net

У суботу, 9 лютого, на сайті Gazeta.ua відбудеться пряма трансляція літературно-мистецької акції "КАРТОГРАФІЯ" за мотивами книжки "З мапи книг і людей" Оксани Забужко.

Подія відбудеться 9 лютого у домі освіти та культури "Майстер клас" (м. Київ, вул. Лаврська, 16А) за участю героїв та коментаторів книжки:

Юрія Макарова, Вадима Скуратівського, Віри Агеєвої, Олеся Донія, Володимира Єрмоленка (дискусія);

Ростислава Лужецького (живопис, фото);

гурт Сестри Тельнюк (пісні на вірші Оксани Забужко);

а також

Леоніда Плюща, Ігоря Померанцева (скайп);

Олександра Довженка, Андрєя Тарковського, Ларса фон Трієра, Катерини Білокур (відео) та всіх охочих і зацікавлених (відкритий мікрофон).

Початок о 17:00. Вхід вільний.

Про книжку: На "мапі" Оксани Забужко позначено книжки, людей, місця, міста, фільми, вистави, які – з-поміж інших, – мали формативний вплив на долю авторки і які одночасно можуть слугувати своєрідним культурним маркером для збірного портрета сучасного українського інтелектуала. Розповідь від першої особи, тонко переплетений жанровий мікс мемуару, рецензії, біографії, філософського роздуму та культурологічної розвідки зроблять цю книжку привабливою для всіх, хто має смак до вдумливого читання.

Зараз ви читаєте новину «9 лютого Забужко в прямому ефірі проведе акцію за мотивами своєї книги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі