пʼятниця, 12 квітня 2013 06:45

На сніг для Лари Фабіан пішло 100 тисяч доларів

На сніг для Лари Фабіан пішло 100 тисяч доларів
Кадр з фільму "Мадемуазель Живаго"

— Я сама эти цветы покупала, сама и подарю, — дівчина з букетом фіолетових ірисів під столичним кінотеатром "Україна" 5 квітня чекає на приїзд 43-річної співачки Лари Фабіан. Та прибула в Київ на один день із продюсером та композитором Ігорем Крутим, 58 років. Разом із режисером Аланом Бадоєвим, 32 роки, презентують музичний проект "Мадемуазель Живаго". Лара в стриманій довгій сукні, з розпущеним волоссям виходить із чорного "мерседеса", відвертається від фотографів. Їх просять не використовувати спалах.

— Я уявила історію жінки, душа якої переживає подорож із однієї епохи в іншу, — розповідає французькою Фабіан. — Ми взяли дев'ять пісень, на які відзняли дев'ять новел. У кожній я в новому образі. Разом усі композиції альбому зливаються в сюжетну лінію.

Серед ролей Фабіан — Анна Кареніна, яка не гине під поїздом, а провалюється під кригу. У іншій історії — бранка концтабору співає колискову, не зважаючи на постріли гітлерівців навколо. У новелі "Мама" вона грає співачку, на концерт якої вриваються терористи. Режисер Алан Бадоєв навмисне не попереджав масовку, що в залі стрілятимуть, щоб зйомки вийшли більш натуралістичними. Наприкінці одна з терористок починає народжувати і героїня Фабіан допомагає їй, а після звільнення забирає дитину собі.

За сюжетом "Зимового букета", в Парижі 1940-х Фабіан зустрічає радянського солдата, якого втілив київський співак Макс Барських, 23 роки. Між ними починається роман, що триває три дні. Знімали у Львові, який посеред літа засипали снігом. Загалом на сніг у "Мадемуазель Живаго" пішло $100 тис. Задля більшої достовірності епохи, художницю по костюмах відправили до Парижа скуповуватися на секонд-хендах. В одній зі сцен Барських з'являється оголений.

"Мадемуазель Живаго" зняли 2010-го, бюджет стрічки — $2 млн. Музику до пісень написав Крутой, слова — Фабіан. Після прем'єри фільму, який тривав годину, показують інший — про те, як його робили.

— Это кульминация моего творчества. Хочу через 20 лет показать эту роботу своей дочери и сказать: "Твой отец был не последним в этой профессии", — серйозно говорить Ігор Крутой з екрану. Але після показу сміється:

— Я вже не пам'ятаю, що там наговорив. Зараз записую з Ларою новий альбом.

Одразу після прем'єри в Україні він із співачкою полетів представляти проект у Москві. Після чого, як пообіцяв Бадоєв, "Мадемуазель Живаго" викладуть в інтернет.

Зараз ви читаєте новину «На сніг для Лари Фабіан пішло 100 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути