неділя, 02 червня 2019 14:09

Показали трейлер "Рембо-5"

Показали трейлер "Рембо-5"
Сільвестер Сталлоне знімається в п'ятій частині кіносерії про ветерана в'єтнамської війни Джона Рембоwww.kinopoisk.ru

Показали трейлер голлівудського бойовика "Рембо: Остання кров". Головну роль виконав 72-річний Сільвестер Сталлоне. Це п'ятий фільм про пригоди ветерана в'єтнамської війни Джона Рембо. Перша частина вийшла 1982-го.

У Рембо постравматичний синдром. Щоб забути жахи минулого ветеран влаштовується на ранчо в Аризоні доглядати за тваринами. Герою Сталлоне допомагають емігрантка з Мексики Габріела та її бабуся Марія. Жінки вирішують відвідати батьківщину й довго не повертаються. Рембо вирушає на їх пошуки. Зіштовхується із злочиною організацією, що торгує людьми.

Знімати "Рембо-5" почали у вересні минулого року в столиці Болгарії Софії. Також зйомки пройшли на Канарських островах в Іспанії, та Великій Британії. Світова премєра картини запланована на 26 вересня.

Режисер фільму Адріан Грюнберг найбільш відомий кримінальним бойовиком "Веселі канікули" з Мелом Гібсоном у головній ролі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали переможців Київського міжнародного кінофестивалю "Молодість"

На прес-конференції під цьогорічного Каннського фестивалю в травні Сільвестер Сталлоне заявив, що не виключає появу шостого фільму про Рембо. Все залежатиме від успіху "Рембо: Остання кров".

Зараз ви читаєте новину «Показали трейлер "Рембо-5"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі