субота, 25 травня 2024 04:02

З'явився український трейлер фільму "Бітлджюс Бітлджюс"

З'явився український трейлер фільму "Бітлджюс Бітлджюс"
Фільм "Бітлджюс Бітлджюс" вийде в прокат 5 вересня 2024 року. Фото: afisha.ru

Офіційний український трейлер фільму "Бітлджюс Бітлджюс" нарешті з'явився до уваги прихильників фільмів про потойбічний світ

Сам фільм вийде в прокат 5 вересня 2024 року, повідомляє mezha.media.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Netflix розпочав виробництво другого сезону "Венздей": фото

"Бітлджюс знову тут! Після несподіваної сімейної трагедії, три покоління родини Дітц повертаються додому у Вінтер-Рівер. Життя Лідії, яку досі переслідує Бітлджюс, перевертається догори дриґом. Її бунтівна донька-підлітка Астрід знаходить на горищі таємничий макет міста і випадково відкриває портал до потойбічного світу. Проблеми назрівають в обох світах, тому це лише питання часу, коли хтось тричі вимовить ім'я Бітлджюса. Як тільки це станеться, пустотливий демон повернеться і влаштує хаос у своєму фірмовому стилі", – йдеться в описі.

Режисером стрічки став Тім Бертон ("Бетмен", "Дамбо", серіал "Венздей"), а композитором – Денні Ельфман ("Доктор Стрендж у мультивсесвіті божевілля", трилогія "Людина-павук").

Серед акторів фільму: Майкл Кітон ("Бердман", "Флеш"), Дженна Ортеґа ("Крик 5", серіал "Венздей"), Вайнона Райдер ("Чорний лебідь", серіал "Дивні дива"), Кетрінн О'Гара, Джастін Теру, Моніка Беллуччі, Артур Конті, Віллем Дефо та інші.

Науково-фантастичний фільм "Дюна: Частина друга" режисера Дені Вільнева зібрав $276 млн у Північній Америці та $419 млн за кордоном.

Загалом це $695,8 млн у світовому прокаті. У постковідні часи тільки 18 фільмів досягли таких міжнародних касових зборів у $700 млн, повідомляє Variety.

Зараз ви читаєте новину «З'явився український трейлер фільму "Бітлджюс Бітлджюс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі