четвер, 01 лютого 2018 17:41

Іво Бобула обурила популярність Бориса Апреля

Іво Бобула обурила популярність Бориса Апреля
Співак Іво бобул емоційно відреагував на популярність Бориса Апреля. Фото - obozrevatel.com

На*ер мені не потрібен Борис Апрель, вибачте, що так кажу, але мені прикро. Я пропрацював 40 років на сцені - про мене не пишуть.

Про це сказав виконавець Іво Бобул у інтерв'ю "Обозрєватєль".

"Цей маразм вже набрид, хто такий цей Апрель? Ну пацан, став жінкою. І що? Яка популярність? Хто він такий взагалі? Хто його знає крім Києва і ще п'ятнадцяти чоловік, які крутяться навколо нього?" - гнівно заявив 64-річний артист.
За словами Бобула, Зіанджі не місце на сцені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будемо співати російською і "плясати", як їм треба, бо "башляють": Руслана емоційно розказала про гастролерів

"На сцену він сунеться. А куди йому ще сунутися? Він співак, який щось зробив? Що він заспівав таке, щоб я сказав, що він - зірка? Він нічого не співав, я не знаю жодної його пісні. Чи не знав і знати не хочу", - продовжив він.

Артист впевнений, що зміна статі і зовнішнього вигляду - особиста трагедія Зіанджі, яка не повинна виноситися на загальне обговорення, а тим більше ставати двигуном її популярності.

Як викладач вокалу з великим стажем оцінити вокальні дані екс-Бориса Апреля артист не погодився.

У першій програмі 8 сезону "Голосу країни" взяла участь трансгендер Зіанджа. Учасниця розповіла, що раніше була відома як співак Борис Апрель. З'явилася на публіку з довгим волоссям і у спідниці.
"10 років тому я була відома, як Борись Апрель. А зникла зі сцени я, тому що не впоралась з критикою: була маленькою дитиною і мені дуже не вистачало нових знань, освіти. Тому всі ці роки я подорожувала, зокрема жила в Америці, та вчилася. Але відчула, що моє покликання – це музика",– розповіла Зіанджа.

Зараз ви читаєте новину «Іво Бобула обурила популярність Бориса Апреля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі