Ексклюзиви
четвер, 01 лютого 2018 17:10

Будемо співати російською і "плясати", як їм треба, бо "башляють": Руслана емоційно розказала про гастролерів

Будемо співати російською і "плясати", як їм треба, бо "башляють": Руслана емоційно розказала про гастролерів
Співачка Руслана вважає, що Європі цікава українська музика. Фото - netnews.com.mt

Ми не закриваємо російський ринок, а пропонуємо українським артистам орієнтуватися на європейський. Я не просто перемогла з "Дикими танцями" на Євробаченні, а відчула попит на оригінальну екзотику України.
Про це заявила українська виконавиця Руслана Лижичко під час ефіру на ObozTV. Обговорювали проблему гастролювання українських виконавців у державі-агресорі та законодавчу ініціативу В'ячеслава Кириленка щодо посилення відповідальності артистів-гастролерів.

"У Росії завжди до мене доброзичливо ставилися. Перебування було позитивним (оплески, аншлаги). Російський ринок дуже апетитний - там багато корпоративів, за них добре платять", - поділилася співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У пісні TAYANNA для Євробачення почули схожість з "Дикими танцями" Руслани

Після початку військового конфлікту Руслана не відвідує Росію і не виступає там. За її словами, гастролери обирають Росію, тому що в Європі складніше пробитися.

"В Європі складні умови ціноутворення. Там потрібно брати контентом, і шара там не проходить", - додала Руслана.
При цьому артистка додала, що українці повинні виходити на європейський ринок.

"Закон Кириленка зробить набагато більше, ніж здається на перший погляд. Він нарешті підведе нас до ментального вибору – хто ми є? Де Україна себе реалізує справжньою", - сказала Руслана.
Перед прямим ефіром виконавиця зробила допис у Facebook, у якому коротко пояснила свою позицію.
"Ми або будемо в Росії співати російською і "плясати" так, як їм треба, бо вони, за це, вибачте за такий термін, "башляють", та іноді співатимемо українською (і то, лише так, як їм подобається). Бо коли в колишньому СССР визнали українське, це був Івасюк та його неперевершена "Червона Рута", за неї його ж і стратили. І ми досі не знаємо, як КДБ це зробило. І ми навіть не розслідуємо цей злочин. А це і був замах на українське. Володимир Івасюк зробив нереальну ментальну революцію в головах всього Радянського Союзу", - написала Руслана.

Як повідомив Gazeta.ua В'ячеслав Кириленко, законопроект "Про особливості провадження гастрольно-концертної діяльності особами, які беруть участь у видовищних заходах на території держави-агресора та на тимчасово окупованій території України" буде подано найближчим часом ( в лютому).


Віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко вважає, що українські зірки, які їздять виступати в Росію, повинні бути обкладені особливим податком і перебувати на обліку в СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Будемо співати російською і "плясати", як їм треба, бо "башляють": Руслана емоційно розказала про гастролерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі