понеділок, 29 січня 2018 11:22

Борис Апрель у довгій спідниці співав Бейонсе

Борис Апрель у довгій спідниці співав Бейонсе
Борис Апрель в образі жінки взяв участь у "Голосі країни". Фото - Обозреватель

У першій програмі восьмого сезону "Голосу країни" взяла участь трансгендер Зіанджа. Учасниця розповіла, що раніше була відома як співак Борис Апрель. З'явилася на публіку з довгим волоссям і у спідниці.
"10 років тому я була відома, як Борись Апрель. А зникла зі сцени я, тому що не впоралась з критикою: була маленькою дитиною і мені дуже не вистачало нових знань, освіти. Тому всі ці роки я подорожувала, зокрема жила в Америці, та вчилася. Але відчула, що моє покликання – це музика",– розповіла Зіанджа.

Анна Ейпріл виконала композицію "Smash Into You" співачки Бейонсе. Своїм незвичним співом Зіанджа розвернула крісла усіх зіркових тренерів.
Під час розмови з тренерами Зіанджа говорила з сильним акцентом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала виклала фото у романтичній вишитій сукні для вагітних


Тренер Тіна Кароль звернула увагу на надмірну манірність Зіанджі під час розмови, і порадила працювати над недоліками.
Співачка обрала команду Потапа.

У київському ресторані "Boho" телеканал "1+1" презентував новий восьмий сезон вокального проекту України "Голос країни", прем'єра якого відбудеться цієї неділі, 28 січня, о 21:00.

Зірковими тренерами проекту стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Зараз ви читаєте новину «Борис Апрель у довгій спідниці співав Бейонсе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі