вівторок, 26 лютого 2019 13:08

Ігор Кондратюк про Maruv: "глядачі не побачать нічого, крім оголеного тіла"

Ігор Кондратюк про Maruv: "глядачі не побачать нічого, крім оголеного тіла"
За словами продюсера Олександра Ягольника, український шоу-бізнес Росія використовує як частину гібридної війни. Фото: AP Photo/ Vladimir Donsov

Люди розірвали соцмережі гнівними дописами про російські гастролі співачки Maruv, яка перемогла в українському національному відборі на Євробачення.

Однак, обурення має викликати не тільки перемога Maruv, а й допуск співачки до участі в конкурсі. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua говорять експерти.

- Музичний продюсер Руслан Квінта обирав конкурсантів. Тут справа в ньому, - розповідає 48-річний продюсер Олександр Ягольник. - Для мене стала дивиною прихильність телеканалу СТБ до конкурсантів, які виступали в Росії. А там український шоу-бізнес використовують як частину гібридної війни. Нашим зіркам платять більше, ніж деяким російським. Зрада завжди коштує дорого.

Нашим зіркам платять більше, ніж деяким російським

Коли Maruv обирали для участі в нацвідборі, її концерти в РФ ні для кого не були секретом. Чим так приваблює музика співачки, що організатори конкурсу закрили очі на цей факт?

Я не думаю, що оргкомітет просто не взяв до уваги її концерти у Росії, - каже шоумен Ігор Кондратюк, 56 років. - Тим паче, що такі прецеденти були. У минулому році фаворитами були Меловін і Таяна. Їх у цьому не запідозрили. У Лісабоні Меловін навіть відмовився розмовляти з російськими журналістами. Три роки тому Джамала перемогла в нацвідборі, а на 2-му місці був соліст гурту 5'nizza Андрій Запорожець. Тоді публіка також збудилась через його концерти у Росії.

Зараз, якщо подивитися, ким працюють тато і мама сестер Опанасюк - зрозуміло, що організатори провтикали ці моменти. Точніше, у них не вистачило клепки звести кінці з кінцями з цими учасниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Реально не розумієте?" - Притула жорстко прокоментував фінал нацвідбору Євробачення

У соцмережах люди масово засуджують гастролі співачки в РФ. Яких обертів може набрати скандал, якщо вона поїде виступати на Євробаченні?

Люди навряд чи вийдуть протестувати, але точно це пригадають організаторам Євробачення в наступному році

Народу незрозуміло, чому на нас ллють лайно, яке не повинно литися. Організаторам абсолютно все зрозуміло, але вони беруть нас дурниками. За останні 5 років абсолютно тупі люди б уже все зрозуміли. Хоча бачите, Maruv до цих людей не відноситься - вона ще тупіша. До всіх дійшло, що фраза "музика поза політикою" в наш час не діє. Вона для мирного часу.

До всіх дійшло, що фраза "музика поза політикою" в наш час не діє.

Я не вважаю цю пісню конкурентною. Там нема вокалу. Глядачі пісенного конкурсу не побачать нічого, крім її оголеного тіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал з Maruv: організатори Євробачення відреагували на ситуацію з відбором

Якщо переможниця нацвітбору виступає у Росії, то й інші українські артисти можуть взяти з неї приклад?

Maruv не є людиною, на яку треба рівнятися. Держава не забороняє артистам виступати в Росії і не карає їх за це. Вони через це страждають, бо є публічними особами. Ніхто ж не згадує про якого-небудь українця, який працює слюсаром десь в Єкатеринбурзі.

Всі це знають, бо наша держава телиться. Політики ведуть подвійну гру. Вони тій Maruv фору дають у 100 балів. А вона вилазить на сцену і показує, яка "крута" українка.

Національна суспільна телерадіокомпанія України поставила Maruv умову підписання договору про участь у Євробаченні від України — відмовитися гастролювати у країні-агресорі.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Кондратюк про Maruv: "глядачі не побачать нічого, крім оголеного тіла"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі