вівторок, 26 лютого 2019 00:31

Співачка Марув представить Україну на Євробаченні

Співачка Марув представить Україну на Євробаченні
У Національному відборі Євробачення перемогу здобула співачка Марув. Фото: bbc.com

— Я — українка, люблю свою країну та пишаюся тим, що представлятиму її на Євробаченні в Тель-Авіві, — каже співачка 27-річна Ганна ­Корсун. Виступає під творчим псевдонімом Марув.

Перемогла в Національному відборі Євробачення.

— За добу я отримала пропозиції від трьох інших держав представляти їх. Але моя відповідь категорична — я виступаю від України і ніяк інакше. Готова відмовитися від виступів у Росії. Я не відвідувала Крим із 2014 року. Не порушувала жодного закону України. А також готова взяти на себе всі витрати щодо участі в пісенному ­конкурсі.

Для Євробачення Марув написала англомовну "Пісню сирени". Серед шести фіналістів Національного відбору журі поставило співачку на друге місце. Але від глядачів вона отримала максимальний бал.

— Рівень попадання Марув у стиль Євробачення — майже 100 відсотків, — каже музичний критик Ігор Панасов, 43 роки. — Якщо трохи підсилити вокал, то ефект стане ще потужнішим. Від України вперше за останні роки може поїхати артист із реальними претензіями на першу трійку.

Ганна Корсун народилася в Павлограді на Дніпропетровщині. 2014-го закінчила Харківський політехнічний інститут за спеціальностями "радіофізика і електроніка" та "фахівець у сфері інтелектуальної власності". 2013-го зібрала у Харкові гурт "Прінґлз". Сольно брала участь у четвертому сезоні вокального шоу "Голос країни" в команді російського музиканта Сергія Лазарєва. У складі колективу "Прінґлз" виступала на міжнародному конкурсі "Нова хвиля 2015" у російському Сочі, посіла третє місце. 2016-го гурт брав участь ­у ­Нацвідборі на Євробачення, але не пройшов у ­фінал.

Під псевдонімом Марув виступає з 2017-го. Її кліп "Дранк ґрув" в інтернеті набрав понад 80 млн переглядів. У ньому співачка виступає в провокативному сексуальному образі.

На квітень у Марув були заплановані перші сольні концерти в Москві та Санкт-Петербурзі.

Національна суспільна телерадіокомпанія України поставила виконавиці умову підписання договору про участь у Євробаченні від України — відмовитися гастролювати у країні-агресорі.

Марув на свої сторінці у "Фейсбуку" написала, що заради Євробачення готова на це.

— Публіка любить провокацію — говорить член журі Нацвідбору, співак 45-річний Андрій Данилко. — Я ­назвав би стиль Марув музичним стриптизом. Плюс артистки в тому, що її вже знають у Європі за популярними треками, і це добре працює на публіку.

Фінал 64-го Євробачення відбудеться в другій половині травня у Тель-Авіві, Ізраїль.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Марув представить Україну на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути