вівторок, 26 лютого 2019 07:38

Скандал з Maruv: організатори Євробачення відреагували на ситуацію з відбором

Скандал з Maruv: організатори Євробачення відреагували на ситуацію з відбором
Maruv не представлятиме Україну на Євробаченні-2019. Фото - Факти

Європейська мовна спілка (EBU), яка є організатором пісенного конкурсу "Євробачення", поклала відповідальність за відбір учасника від України на Національну суспільну телерадіокомпанію (НСТУ). Так у спілці відреагували на скасування участі Maruv у конкурсі. Про це повідомляє прес-служба EBU.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таяна відмовилася брати участь у Євробаченні

"Кожен національний мовник несе відповідальність за відбір учасника конкурсу Євробачення відповідно до правил, встановлених Європейською мовною спілкою. Наразі телекомпанія [НСТУ] веде переговори щодо оголошення представника України на цьогорічному конкурсі, і після їхнього підтвердження буде оголошено на офіційних каналах Євробачення", – йдеться у повідомленні.

Maruv не представлятиме Україну на Євробаченні-2019, хоча сумарно отримала найбільшу кількість балів на фіналі Нацвідбору. Шість балів їй поставили глядачі, п'ять – судді. Проте кінцеве рішення залишається за Національною суспільною телерадіокомпанією України.

Зараз ви читаєте новину «Скандал з Maruv: організатори Євробачення відреагували на ситуацію з відбором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі