пʼятниця, 02 серпня 2019 16:21

"ДахаБраха" дасть безкоштовний концерт

"ДахаБраха" дасть безкоштовний концерт
У Києві відбудеться фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage Фото: 24

З 16 по 26 серпня у Києві відбудеться фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage.

Програма охоплює візуальне мистецтво, покази українського кіно, театралізовані екскурсії та інтерактивні активності для дітей, людей літнього віку, цикл бесід під ясенем із культурними діячами. Але основа фестивалю — музика.

Музична програма охоплює понад 25 концертів. Вона поділена на два потоки: щодня о 18:00 стартує програма "Площі та пагорби", о 21:00 — "Птахи і квіти".

Українська програма фестивалю міститиме концерт етно-гурту "ДахаБраха", концерт "ТЕЛЬНЮК: Сестри" у супроводі Національного президентського оркестру України і виступ піаніста Євгена Громова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фестивалі класичної музики покажуть листи батька Моцарта

Серед електронних гуртів цьогоріч на фестивалі виступлять Ptakh_Jung, Dz'ob і "Сон Сови".

Шведський мистецький колектив MELO представить одразу 3 події. Це ― інтерактивні програми для дітей і для дітей із аутизмом на основі вистави SPARA. Ще одна ― хореографічний воркшоп для людей літнього віку.

Організатори фестивалю позиціонують його як подарунок місту, а відтак вхід на усі події вільний. Потрібно буде сплатили лише за вхідний квиток до території "Софії Київської" та музею "Золоті Ворота". Це — 50 грн.

28-29 червня в Ізмаїлі на Одещині пройшов 6-й міжнародний фестиваль "Дунайська січ". За 2 дні на ньому виступило 18 гуртів і Національний академічний оркестр народних інструментів України.

Зараз ви читаєте новину «"ДахаБраха" дасть безкоштовний концерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі