середа, 10 липня 2019 14:58

На фестивалі класичної музики покажуть листи батька Моцарта

На фестивалі класичної музики покажуть листи батька Моцарта
Відбудеться третій сезон фестивалю класичної музики LvivMozArt Фото:YouTube

У Львові відбудеться 3-й сезон фестивалю класичної музики LvivMozArt з 3 по 11 серпня.

Ключовою темою фестивалю стала музика і література. А ключова постать ‒ німецькомовний публіцист і письменник Йозеф Рот, який народився у Бродах.

Саме у Бродах біля руїн синагоги відбудеться пам'ятний концерт, присвячений ювілею письменника за участі львівських виконавців і світових зірок. На сцену вийде південноафриканська оперна співачка Пумеза Мацікіза, американський митець Абраам Броди, кіноакторка Сунні Меллез. Диригуватиме Оксана Линів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росія нажерлася українською етнокультурою, білоруську вже не чіпає"

На глядачів чекає опера Iyov Влада Троїцького, яка входить у десятку найкращих у світі, речиталь найшвидшого піаніста Любомира Мельника, клезмер-концерт, перформанси. У палаці Потоцьких покажуть документи, книги та листи Леопольда Моцарта, батька і учителя Вольфганга Амадея Моцарта.

Події фестивалю відбуватимуть у 10-ти локаціях. Є безкоштовні та платні. Діють окремі знижки для студентів, учасників бойових дій, пенсіонерів і людей із інвалідністю. Придбати квитки можна на сайті LvivMozArt.

28-29 червня в Ізмаїлі на Одещині пройшов 6-й міжнародний фестиваль "Дунайська січ". За 2 дні на ньому виступило 18 гуртів і Національний академічний оркестр народних інструментів України. Gazeta.ua розповість, як пройшла "Дунайська січ-2019"

Зараз ви читаєте новину «На фестивалі класичної музики покажуть листи батька Моцарта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі