вівторок, 15 травня 2007 18:23

Відмінили прем"єру фільму "Вантаж-200"

Картину "Вантаж-200" мали показати в кінотеатрах Росії 3 травня. Стрічку зняв 48-річний російський режисер Олексій Балабанов, автор фільмів "Брат", "Брат-2", "Жмурки" та "Мне не больно". Власникам московських кінотеатрів прокрутили 10-хвилинний епізод. Люди з лайкою вибігали з зали. Говорили про надмірну жорстокість побаченого. Тому невідомо, коли фільм вийде на екрани.

"Вантажем-200" називають доставку цинкової труни загиблого на війні. Події фільму відбуваються в СРСР 1984 року. Після дискотеки маніяк викрадає доньку секретаря райкому. Димлять труби заводів, виступає Черненко, з магнітофонів звучать ансамблі "Ариэль", "Земляне" та "Кино". Майже всі персонажі — непривабливі. А тривога у стрічці Балабанова поступово, як у Девіда Лінча, переростає у справжній жах.

Картина розповідає про реальні події. Рекламний ролик застерігає: "Не для сімейного перегляду". Російські критики зауважують: 3-хвилинний епізод фільму, коли один літак доставляє труни, а другий відправляє до Афганістану новобранців, вартий дев"яти "9-х рот".

Зараз ви читаєте новину «Відмінили прем"єру фільму "Вантаж-200" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути