вівторок, 24 квітня 2018 00:20

В Україні мало можливостей реалізуватися

В Україні мало можливостей реалізуватися
Дар'ю Плахтій відзначили як найкращу виконавицю головної ролі. Фото: Телекритика

— Коли почула, що на приз за найкращу жіночу роль висунули акторку з воєнної драми "Кіборги" Ахтема Сеїтаблаєва — здивуванню не було меж, — каже кінооглядач 29-річна Олена ­Чіченіна. Прийшла на вручення нагород національної кінопремії "Золота дзиґа".

— Жінок у фільмі було аж дві — голос, яким говорили по телефону з одним із військових і кішка, що живе в Донецькому аеропорті. Виявилося, що героїня буде в чотирисерійній версії, яку покажуть по телебаченню.

Нагороду "найкраща акторка у головній ролі" отримала 25-річна Дар'я Плахтій. Зіграла у драмі Марини Степанської "Стрімголов". Розповідає про двох молодих людей, розчарованих у житті. Героїня Плахтій — Катерина мріє емігрувати в Німеччину. Її коханий Антон отримав повістку в армію.

— Катя — загублена, ніяк не може знайти себе, — розповідає Дар'я Плахтій. — Це відголоски того, що зробив з українцями СРСР. Досі не розуміємо, чого прагнути. В Україні мало можливості реалізуватися для молоді. Було просто зіграти нещасне кохання, прагнення допомогти, бо проходила подібні ситуації. Але такі стосунки приречені на крах. Молоді люди не зрозуміли, для чого вони живуть.

Фільм "Стрімголов" нагородили також у номінаціях "найкращий звукорежисер" і "найкращий композитор".

Зараз ви читаєте новину «В Україні мало можливостей реалізуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути