середа, 09 серпня 2017 07:28

Невисокі жінки — чорти у спідницях, бо ближче до пекла

Автор: www.kinopoisk.ru
  Режисерка французької комедії ”Наречений на двох” Рем Керисі (праворуч) у своєму фільмі зіграла працівницю шлюбного агентства. Має організувати весілля свого коханця — актор Ніколя Дювошель і колишньої однокласниці, яку зіграла Джулія П’ятон
Режисерка французької комедії ”Наречений на двох” Рем Керисі (праворуч) у своєму фільмі зіграла працівницю шлюбного агентства. Має організувати весілля свого коханця — актор Ніколя Дювошель і колишньої однокласниці, яку зіграла Джулія П’ятон

— Невисокі жінки — чорти у ­спідницях, бо ближче до пекла. А ще що вродливіша, то божевільніша. Є красуні злегка привабливі, але в межах норми. Це — наша цільова група. Далі йдуть рідкісні красуні, однак взагалі без гальм — актриси, стриптизерки і татові донечки. А вродливі та нормальні — як єдинороги. Існують лише в казках, — каже чоловік у костюмі індіанця зі стрілою в голові. Разом із другом прийшов на вечірку, щоб знайти собі дівчину. Його товариш Матіас одягнений суперменом. Нікого не шукає, бо невдовзі має одружитися. Він — головний герой французької комедії "Наречений на двох".

Брюнетка Джульєтта живе з мамою-алкоголічкою й працює в агентстві "День Х", яке організовує весілля. На костюмованій вечірці звертає увагу на Матіаса. Після бурхливої ночі він просить її залишити номер телефона. Джульєтта дає візитівку агентства. Алексія, ревнива дівчина Матіаса, знаходить цю картку. Чоловіку не залишається нічого іншого, як освідчитися.

Як виявилося, дівчата — однокласниці. Алексія з подругами постійно гнобили Джульєтту. Та в дитинстві була гладкою, мала прізвисько "Сальце". Тепер коханка має організувати весілля Матіаса.

— Зрадників треба розстрілювати. Та маємо невтішну ситуацію — на десять дівчат, за статистикою, дев'ять хлопців. А хтось же має працювати, щоб виправити цю несправедливість. Ось і тут хлопець працює, бере на себе аж двох, щоб усім вистачало кохання. Такий собі амурний Робін Гуд, — каже після прем'єри фільму "Наречений на двох" співак Павло Зібров, 60 років.

Режисерка картини Рем Керисі, 34 роки, зіграла Джульєтту.

— Рем - марокканського походження. Більшість режисерів бачать цю актрису в образі жінки-вамп. Сама ж вона хоче грати романтичні ролі. Про це свідчить її режисерський дебют, фільм "Париж за всяку ціну". Мелодрама про молодого дизайнера одягу не дуже добре пройшла у прокаті. У "Нареченому для двох" вона — працівниця фірми з організації весіль. Енергійна й водночас романтична. Сподобалася її робота з епізодами, які "зробили" весь фільм. В одній зі сцен коханці з'ясовують стосунки в ліфті. На задньому плані сива бабуся зі своїм чоловіком стежить за діалогом і дурнувато усміхається. Коли приїжджає на свій поверх, не виходить, щоб послухати ще, — розповідає кінооглядач Микола Лижньов, 60 років.

— Комедію оцінять три типи людей. Перший — усі, хто працює в шлюбному бізнесі. Бо там видно весь процес організації весілля у Франції. Другий — любителі французьких комедій. Гумор місцями трохи жорсткий, але це виправдано. Врешті, третій тип — ті, хто хоче добре посміятися 90 хвилин, — говорить глядач Павло Жилін, 30 років.

Французька комедія "Наречений на двох" в українському прокаті з 3 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Невисокі жінки — чорти у спідницях, бо ближче до пекла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути