Тушковані свинячі реберця з чорносливом, вином і волоськими горіхами – смачна і ситна страва для осені.

Інгредієнти:
- свинячі реберця 1 кг
- чорнослив 230 г
- біле вино 120 мл
- волоські горіхи 150 г
- кмин 1 ч. л.
- сіль
- перець
Приготування:
Чорнослив промити, залити вином і поставити в тепле місце на півгодини.
Свинячі реберця промити і зрізати зайвий жир. Розділити на порції і обсмажити до золотистого кольору.
Скласти ребра в каструлю, посипати перцем, кмином і сіллю. Влити 1/2 склянки води і тушкувати на повільному вогні під кришкою.
Начинити чорнослив половинками горіхів. Коли м'ясо буде майже готове, додати чорнослив і вино, тушкувати до готовності.
×
Коментарі