Ексклюзиви
вівторок, 08 вересня 2015 21:00

Свинячі реберця готують з чорносливом і горіхами

Тушковані свинячі реберця з чорносливом, вином і волоськими горіхами – смачна і ситна страва для осені.

 

Інгредієнти:

- свинячі реберця 1 кг

- чорнослив 230 г

- біле вино 120 мл

- волоські горіхи 150 г

- кмин 1 ч. л.

- сіль

- перець

Приготування:

Чорнослив промити, залити вином і поставити в тепле місце на півгодини.

Свинячі реберця промити і зрізати зайвий жир. Розділити на порції і обсмажити до золотистого кольору.

Скласти ребра в каструлю, посипати перцем, кмином і сіллю. Влити 1/2 склянки води і тушкувати на повільному вогні під кришкою.

Начинити чорнослив половинками горіхів. Коли м'ясо буде майже готове, додати чорнослив і вино, тушкувати до готовності.

Зараз ви читаєте новину «Свинячі реберця готують з чорносливом і горіхами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути