Легкий і водночас поживний варіант сніданку можна приготувати за лічені хвилини, щоб довго не стояти біля плити. Він ідеально підходить не лише для зайнятих буднів, а й для неквапливих вихідних. Приготуйте рисові панкейки.
Вони мають делікатну текстуру, приємний аромат і чудово поєднуються з ягодами, медом чи йогуртом.
Рисові панкейки
Інгредієнти
Кефір - 500 мл
Рисове борошно - 10 ст. л.
Яйця курячі - 2 шт.
Сода харчова - 1 ч. л.
Сіль - 1 г
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Панкейки з шинкою, сиром та соусом бешамель: записуйте рецепт від Ектора
Як приготувати
У миску налийте кефір, всипте соду і перемішайте.
Додайте яйця, сіль і розмішайте вінчиком. Всипте рисове борошно і перемішайте до утворення однорідної маси без грудочок.
Розігрійте сковороду на помірному вогні. Викладайте тісто на суху сковороду столовою ложкою і смаж панкейки з двох боків до золотистого кольору, по 2-3 хвилини.
Готувати панкейки на сніданок і не тільки - особлива насолода, коли вони виходять пухкими, апетитним і смачними.
Їх люблять, як дорослі, так і діти. Смакують панкейки з медом, варенням чи кленовим сиропом.




















Коментарі