
Розкішний сніданок, як у ресторані, легко створити власноруч дома.
Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом панкейків, які з першого шматочка закохують у себе. Ніжне тісто, апетитна шинка, тягучий сир і соус бешамель, що тане в роті, - ідеальне поєднання, яке хочеться повторювати знову і знову.
Готуються легко і без зусиль.
Панкейки з шинкою, сиром та соусом бешамель
Інгредієнти:
Для млинців:
Борошно - 560 г
Розпушувач - 12 г
Дрібка солі
Цукор - 1 ст.л
Молоко - 500 мл
Яйця - 4 шт
Для начинки:
Шинка
Твердий сир
Для соусу Бешамель:
Вершкове масло - 30 г
Борошно - 30 г
Молоко - 300 мл
Сіль, мускатний горіх - за смаком
Як приготувати:
Соус бешамель:
У сотейнику розтопити масло, додати борошно та помішувати до однорідності.
Влити молоко, постійно мішати до загустіння (не кип'ятити довго!). Приправити сіллю та мускатним горіхом.
Панкейки:
Яйця збити з сіллю до легкої піни, влити молоко, додати суміш борошна з розпушувачем - замісити тісто. Перелити в мішок або глечик.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бананові оладки без цукру: корисний сніданок за 15 хв. для тих, хто дбає про фігуру
Смаження та складання:
На добре розігрітій пательні підрум'янити тонкий шар тіста.
Викласти сир і шинку, залити ще трохи тіста зверху. Обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.
Полити гарячі панкейки бешамелем, додати зверху натертий сир та поставити в духову піч запікатися до золотистої скоринки
Готово. Зберігайте - буде фаворитом на сніданок, обід і навіть вечерю.
Переглянути цей допис в Instagram
Готувати панкейки на сніданок і не тільки - особлива насолода, коли вони виходять пухкими, апетитним і смачними.
Їх люблять, як дорослі, так і діти. Смакують панкейки з медом, варенням чи кленовим сиропом.
Коментарі