
Лаваш може стати чудовою основою для пирога. Коли йдеться про сніданок, спробуйте приготувати омлет-пиріг у лаваші.
Для начинки візьміть тунець, сир та помідори. Поєднання цих продуктів ідеально смакуватиме на початку дня.
Омлет-пиріг з лаваша
Інгредієнти
Для омлету-запіканки
Яйця курячі - 4 шт.
Тунець консервований - за смаком
Томат рожевий - 1 шт.
Лаваш круглий - 2 шт.
Сіль - 1/6 ч. л.
Перець чорний мелений - 1/6 ч. л.
Сир - 70 г
Зелень за смаком
Як приготувати
Розбийте яйця - бажано в різні посудини. Відцідіть олію з тунця: він нам потрібен сухим.
Помідор вимийте, наріжте кубиками. Покладіть лаваш на суху пательню. По одному виливайте на лист лаваша яйця. Туди, де яєчні білки, покладіть шматочки консервованого тунця. Увімкніть мінімальний вогонь. Між жовтками покладіть також шматочки помідора. Посоліть, поперчіть.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підкорить з першого шматочка: як приготувати яблучну фритату за 10 хвилин
Вимийте та дрібно наріжте зелень. Потрусіть цією зеленню ваш омлет. Натріть сир на грубій тертушці та посипте нею страву. Укрийте другим листом лаваша, накрийте пательню кришкою та готуйте ще 10 хвилин.
Потім обережно за допомогою лопатки переверніть омлет-запіканку та дайте ще три хвилини загнітитися з іншого боку.
Звичні сніданки не обходяться без хрустких бутербродів та різноманітних тостів.
Суперфіналістка МастерШеф Ольга Рябенко пропонує рецепт дуже великого тосту, якого вистачить на всю сім'ю. Для його приготування знадобиться яловичина, сир, хліб та спеції.
Коментарі