Сирні палички є улюбленою закускою багатьох. Але їх можна зробити її ще смачнішою та оригінальною на вигляд. Ароматний бекон подарує страві новий смак та надзвичайний хруст. Запікаючи з ним сирні палички вийде страва ще ситнішою. Нею можна пригостити друзів на пікніку чи похрустіти замість поп-корну під час перегляду кіно.
Інгредієнти:
1 упаковка замороженого листкового тіста
1 яйце
1 ст. л. улюбленої приправи
1 склянка натертого сиру чеддер
25-30 смужок бекону
Приготування:
Розморозити тісто. Збити яйце. Натерти сир.
Розігріти духовку до 180 градусів. Застелити деко фольгою для запікання.
Тісто помастити збитим яйцем і посипати приправою.
Посипати шар сиру і розкачати пласт тіста качалкою.
Порізати тісто на смужки шириною 2 см. Акуратно скрутити кожну смужку й обгорнути беконом.
Викласти на деко і запікати плетінки в духовці близько 30 хвилин або до готовності, періодично перевертаючи.
Дістати з духовки. Охолодити 5 хвилин і можна подавати до столу.
Є ще більш оригінальний варіант цієї страви
Інгредієнти:
1/2 склянки коричневого цукру
1 ч. л. свіжого розмарину
1/4 ч. л. солі
1/2 ч. л. перцю
Приготування:
Змішати ці інгредієнти в мисці і акуратно обкачати в отриманій суміші плетінки перед запіканням.
Читайте також: Курячі грудки готують з горохом нут і томатами
Далі все повторювати як в попередньому рецепті.
Коментарі