Є багато варіантів приготування "Цезаря", як мімози чи олів'є. Одні гурмани готують з креветками, інші з лососем. За класичним рецептом основою має бути куряче філе. Можна кардинально змінити смак страви не дуже змінюючи інгредієнти. Приготувавши філе на грилі, закуска матиме зовсім нові відтінки смаку.
Інгредієнти:
Куряча грудка - 2 шт
Соус "Цезар" - ½ склянки
Цільнозерновий хліб - 2 шматки
Оливкова олія - 2 ст. л.
Сіль - 1 ч. л.
Салат "Ромен" - 2 головки
Тертий Пармезан - ¼ склянки
Сіль і перець - по 1/3 ч. л.
Приготування:
Порізати курячі грудки на шматки і покласти в невелику миску.
Залити ¼ склянки соусу і перемішати. Закрити кришкою і залишити маринуватися на годину.
Викласти порізаний кубиками хліб на деко. Збризнути олією, присипати сіллю і перцем.
Перемішати і відправити в духовку на 10 хвилин підсмажитися.
Збризнути гриль оливковою олією, курку надіти на дерев'яні шпажки і обсмажити їх з усіх боків (близько 10 хвилин).
Викласти листя салат на тарілку.
Читайте також: Тарталетки готують зі смачними та ситними начинками
На верх покласти шпажки з куркою, сухарики і присипати тертим пармезаном.
Посолити і поперчити.
Коментарі