середа, 04 травня 2016 15:37

Салат "Цезар" з куркою-гриль посипають тертим сиром
5

Є багато варіантів приготування "Цезаря", як мімози чи олів'є. Одні гурмани готують з креветками, інші з лососем. За класичним рецептом основою має бути куряче філе. Можна кардинально змінити смак страви не дуже змінюючи інгредієнти. Приготувавши філе на грилі, закуска матиме зовсім нові відтінки смаку.

Інгредієнти:

Куряча грудка - 2 шт

Соус "Цезар" - ½ склянки

Цільнозерновий хліб - 2 шматки

Оливкова олія - 2 ст. л.

Сіль - 1 ч. л.

Салат "Ромен" - 2 головки

Тертий Пармезан - ¼ склянки

Сіль і перець - по 1/3 ч. л.

Приготування:

Порізати курячі грудки на шматки і покласти в невелику миску.

Залити ¼ склянки соусу і перемішати. Закрити кришкою і залишити маринуватися на годину.

Викласти порізаний кубиками хліб на деко. Збризнути олією, присипати сіллю і перцем.

Перемішати і відправити в духовку на 10 хвилин підсмажитися.

Збризнути гриль оливковою олією, курку надіти на дерев'яні шпажки і обсмажити їх з усіх боків (близько 10 хвилин).

Викласти листя салат на тарілку.

Читайте також: Тарталетки готують зі смачними та ситними начинками

На верх покласти шпажки з куркою, сухарики і присипати тертим пармезаном.

Посолити і поперчити.

Зараз ви читаєте новину «Салат "Цезар" з куркою-гриль посипають тертим сиром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути