середа, 08 червня 2016 12:06

Поживні кабачкові кекси готують з ковбасою та сиром

Кексом може бути не тільки солодка страва. Не менш смачними вони виходять з ковбасою та кабачками. Такі кекси швидко та на довго проганяють голод.

"Кабачків літом багато і хочеться приготувати легку та оригінальну страву, - каже киянка Поліна Христинок. - Ароматна ковбаса та розплавлений сир урізноманітнюють кабачковий смак. Готувати такі кекси одне задоволення".

Автор: mama.ua
 

Інгредієнти:

кабачки - 350 г

ковбаса (шинка) - 100 г

борошно - 0,5 склянки

твердий сир - 70 г

2 яйця

сіль - за смаком

1 ч.л. розпушувача

Приготування:

Очистити кабачки від шкірки. Їх та твердий сир натерти на крупній тертці.

Додати сіль. Перемішати і залишити на 7 хвилин.

Дрібно порізати ковбасу.

Кабачки добре віджати від рідини руками. Зайву воду злити.

До кабачків додати яйця, борошно, розпушувач. Все ретельно перемішати.

Додати ковбасу і знову перемішати.

Формочки для кексів помастити маслом і викласти у них тісто.

Поставити страву в духовку, розігріту до 200 градусів.

Читайте також: До запіканки із кабачків додають манку і сир

Випікати близько 20 хвилин.

Вийняти з форм і накрити рушником, щоб 10-15 хвиоин охолонули. Так вони будуть пухкішими та ароматними.

Зараз ви читаєте новину «Поживні кабачкові кекси готують з ковбасою та сиром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути