вівторок, 09 травня 2023 04:00

Як приготувати хрустку золотисту цибулю: простий рецепт

Як приготувати хрустку золотисту цибулю: простий рецепт
Хрустку смажену цибулю можна додавати до різних страв. Фото: telegraf.com.ua

Смачним доповненням до багатьох страв може бути хрумка та золотиста смажена цибуля.

Її додають у різноманітні салати, гамбургери або картопляне пюре. Як посмажити цибулю, щоб вона була солодкою та хрумкою, пише Gazeta.ua.

Потрібно взяти дві цибулини та нарізати їх півкільцями. Після цього цибулю кладуть в окрему посудину та додають одну чайну ложку солі. Контейнер щільно закривають та струшуємо його. Потім відставляють ємність на кілька хвилин, щоб цибуля пустила сік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горіхи, зелень та насіння: які продукти багаті на кальцій

Далі потрібно додати дві столові ложки борошна та знову струсити ємність, попередньо накривши її кришкою. Цибулю пересипають на сито та легенько трусять ним, щоб прибрати зайве борошно.

Потім потрібно поставити каструлю на плиту й налити в неї приблизно 150-200 мл соняшникової олії. Олію не варто шкодувати, потрібно, щоб вона повністю покрила дно каструлі.

Далі слід пересипати цибулю в гарячу олію. Якщо вся не поміститься, то можна посмажити її частинами. Регулярно помішують лопаткою. Через деякий час цибуля поступово набуде гарного золотистого кольору.

Коли вона стане рівномірного золотистою, слід вийняти цибулю з каструлі. Після цього покласти її на паперовий рушник, аби прибрати зайву олію.

Борщ – чи не найулюбленіша страва українців. Смачну та поживну страву кожна господиня готує по своєму особливому рецепту. Деякі тонкощі приготування переходять з покоління в покоління.

Зараз ви читаєте новину «Як приготувати хрустку золотисту цибулю: простий рецепт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути