Якщо хочете, щоб ваші круасани стали справжнім кулінарним шедевром, то використайте для начинки стиглі, соковиті груші та сир брі.
Саме ці інгредієнти додадуть випічці ніжності та неповторного смаку, що буквально тане в роті.
Вдале поєднання солодкої соковитості груші та м'якої кремової текстури брі перетворить звичайні круасани на вишукану закуску, якою хочеться насолоджуватися знову і знову.
Повітряні круасани з грушею та сиром брі: рецепт
Інгредієнти
тісто листкове дріжджове - 500 г
яйце куряче - 1 шт.
груша - 2 шт.
сир брі - 150 г
горіхи волоські - 50 г
мед - 2 ст. л.
Як приготувати
Груші помийте та обсушіть паперовим рушником. Розріжте їх навпіл і видаліть серцевину. Кожну половинку наріжте вздовж тонкими скибочками.
Сир брі наріжте брусочками.
Ядра волоських горіхів подрібніть.
Яйце збийте віничком.
Листкове тісто розморозьте за кімнатної температури.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Круасан-піца: як приготувати швидкий поживний перекус за лічені хвилини
На присипану борошном робочу поверхню викладіть листкове тісто, розкачайте його злегка качалкою та наріжте на трикутники.
На кожен трикутник викладіть шматочок груші, сиру, посипте горіхами, полийте медом і скрутіть рулетиком.
Всі рулетики викладіть на деко, застелене пергаментом, і змастіть яйцем.
Випікайте в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 25 хвилин.
Початок дня задає тон на весь день, тому сніданок повинен бути не тільки смачним, але й корисним.
Якщо часу вранці обмаль, один із варіантів - це швидкий і вишуканий сніданок із круасаном, крем-сиром, шинкою та виноградом, який збалансує смак і надасть енергії.
Коментарі