Пиріг із шинкою легко та швидко готувати для поживного перекусу.
Він не потребує багато часу та інгредієнтів, а результат завжди потішить.
Соковита шинка, ніжне тісто й аромат спецій зроблять цей пиріг улюбленцем усієї родини. Рецептом поділилася дієтолог-нутриціолог Юлія Науменко.
"Ви точно спробуєте приготувати такий пиріг на закуску, дуже швидко і смачно, зберігайте рецепт щоб не загубити", - радить дієтологиня.
Пиріг з шинкою
Інгредієнти
Листкове тісто - 1 лист
Крем-сир - 100 г
Шинка - 150 г
Шпинат - 50 г
Пармезан - 50 г
Яйця - 1 шт.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальний після свят: простий рецепт салату з пекінської капусти з ароматною заправкою
Як приготувати
Листкове тісто розкочуємо та робимо надрізи як на відео. На середину викладаємо крем-сир, шпинат, шинку та натертий пармезан.
Загортаємо як показано на відео та змащуємо яйцем.
Викладаємо пиріг на деко і відправляємо у розігріту на 180-200 градусів духовку на 20 хвилин.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Коли часу обмаль, а хочеться приготувати щось смачне і незвичайне, дріжджовий пиріг-завиванець стає справжньою знахідкою. Начинка зі смажених грибів і ніжного сиру додає йому неповторного аромату й смаку, який підкорить кожного за столом.
Цей пиріг не лише швидко готується, але й виглядає настільки апетитно, що стане окрасою будь-якого столу.
Коментарі