четвер, 14 травня 2015 11:44

Морквяно-картопляний крем-суп готують з листям чебрецю

Любителям здорової та легкої в приготуванні їжі часто подобаються крем-супи. Овочі в пюрованому вигляді не такі нудні на смак, а різні грінки і сухарики вдало доповнюють страву. Наприклад, морквяний суп-пюре виходить дуже легким, з солодкуватим присмаком. Для того, щоб корисні речовини моркви засвоювалися, необхідно заправити морквяний суп-пюре олією.

 

Інгредієнти:

- рослинна олія - 1 ст. л.

- ріпчаста цибуля - 1 шт.

- часник - 1-2 зубчики

- корінь селери - 100 г

- морква - 500 г

- картопля - 400 г

- бульйон - 750 мл

- чебрець, тільки листя - 1 ст. л.

- сіль, перець - за смаком

Приготування:

Цибулю і часник почистити і подрібнити. Моркву і картоплю почистити, крупно нарізати разом з селерою.

Розігріти в каструлі рослинну олію, додати цибулю і часник. Обсмажити до м'якості, потім додати інші овочі.

Влити гарячий бульйон. Довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати під кришкою 30-40 хвилин.

Додати чебрець і зняти з вогню. Збити суп блендером до отримання однорідної маси. Додати прянощі за смаком.

Готовий суп подавати, посипавши рубаною зеленню.

Зараз ви читаєте новину «Морквяно-картопляний крем-суп готують з листям чебрецю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути