Французи вміють навіть найпростіший сніданок перетворити на витвір кулінарного мистецтва.
Яєчня в хлібі - це смачно, ароматно й надзвичайно просто. Хрустка скоринка, ніжне яйце та вершковий присмак - усе, що потрібно для ідеального початку дня.
Такий сніданок готується за лічені хвилини.
Яєчня по-французьки в хлібі
Інгредієнти:
2 курячих яйця;
2 скибочки хліба;
трохи зелені;
дрібка солі;
20 г вершкового масла.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Омлет зі шпинатом на сніданок: простий рецепт від англійських лікарів, який допомагає знизити тиск зранку
Як приготувати
Вирізати м'якуш зі скибочок хліба.
Вершкове масло розтопити на сковороді, обсмажити на ньому хліб з двох сторін.
Розбити яйця в виїмку в хлібі. Посолити й смажити до готовності.
Яйця є ідеальною основою для сніданку. Вони швидко готуються, ситні та багаті на білок, який допомагає підтримувати рівень енергії протягом дня і зменшує бажання перекусити солодким.
Нутриціолог Ольга Морозенко назвала варіанти яєчних сніданків на кожен день тижня, щоб ваш ранок був смачним, корисним і ніколи не набрид.




















Коментарі