
Кондитерка Єлизавета Глінська обожнює готувати різноманітні десерти. На цей раз поділилася рецептом козинаків. Такі ласощі прості в приготуванні та неймовірно смачні - нагадують дитинство.
Інгредієнти:
соняшникове насіння - 200 г,
білий кунжут - 2 скл.,
мед - 80 г,
сіль - дрібка.
Приготування:
Обсмажити очищене соняшникове насіння на сковороді до готовності. Всипати кунжут, додати мед, спеції та змішати. Викладіть масу в металеву форму, застелену пергаментом, розміром 25 см на 10 см та розрівняти. Зняти форму та залиште козинаки на кілька годин при кімнатній температурі. Порізати за смаком.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Абрикосовий джем: як приготувати солодкий десерт на зиму
Ягідний крамбл вражає смаком з першого шматка. Це ароматний десерт без цукру, але з медом. Пиріг виходить у міру солодким. Його рецепт розкрила кулінарка Тетяна Литвинова. Вона для легкості текстури борошно замінила вівсяними пластівцями.
Коментарі