субота, 31 липня 2021 02:28

Козинаки родом із дитинства: кондитерка поділилася простим рецептом

Козинаки родом із дитинства: кондитерка поділилася простим рецептом
Глінська поділилася рецептом апетитного десерту. Фото: Ліза Глінська / Instagram

Кондитерка Єлизавета Глінська обожнює готувати різноманітні десерти. На цей раз поділилася рецептом козинаків. Такі ласощі прості в приготуванні та неймовірно смачні - нагадують дитинство.

Інгредієнти:

соняшникове насіння - 200 г,

білий кунжут - 2 скл.,

мед - 80 г,

сіль - дрібка.

Приготування:

Обсмажити очищене соняшникове насіння на сковороді до готовності. Всипати кунжут, додати мед, спеції та змішати. Викладіть масу в металеву форму, застелену пергаментом, розміром 25 см на 10 см та розрівняти. Зняти форму та залиште козинаки на кілька годин при кімнатній температурі. Порізати за смаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Абрикосовий джем: як приготувати солодкий десерт на зиму

Ягідний крамбл вражає смаком з першого шматка. Це ароматний десерт без цукру, але з медом. Пиріг виходить у міру солодким. Його рецепт розкрила кулінарка Тетяна Литвинова. Вона для легкості текстури борошно замінила вівсяними пластівцями.

Зараз ви читаєте новину «Козинаки родом із дитинства: кондитерка поділилася простим рецептом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути