З появою в українських ресторанах суші та інших страв японської кухні, попит на них став просто божевільним. І якщо раніше знайти продукти для приготування екзотичних страв цієї кухні можна було в парочці спеціалізованих магазинів, то зараз майже в кожному супермаркеті є все необхідне. Пропонуємо вам приготувати місо суп , який, нарівні з рисом, є основою японської кухні.
Інгредієнти:
- гранули дасі - 2 ч. л.
- вода - 4 склянки
- місо-паста - 3 ст. л.
- шовковий тофу, нарізаний - 225 г
- зелена цибуля, нарізана - 2 стебла
Приготування:
У середній каструлі на середньому вогні змішати гранули дасі і воду, довести до кипіння.
Зменшити вогонь до середнього і додати пасту місо. Після цього додати тофу.
Всипати нарізану зелену цибулю в суп. Варити на повільному вогні 2-3 хвилини. Подавати суп гарячим.
Коментарі