Смачна закуска завжди має бути в холодильнику. Нею можна швидко перекусити або пригостити гостей. У ній поєднуються хрусткі огірки та болгарський перець з ароматною яловичиною. Пікантності страві додають гострі приправи та часник.
Інгредієнти:
2 тонких довгих огірка
400 г. яловичини
1 середня цибулина
1 солодкий червоний перець
2 зубчики часнику
1 ч. л. червоного гострого перцю
1/2 ч. л. цукру
1 ч. л. меленого коріандру
2 ст. л. оцту 5%
3-4 ст. л. соєвого соусу
1 ч. л. солі
3-4 ст. л. олії
Приготування:
У огірків відрізати кінчики. Розрізати навпіл або на три частини, кожну частину на половинки уздовж, а половинки на 3-4 скибочки.
Скластио їх в миску, пересипати сіллю і залишити на 15-20 хвилин, щоб пустили сік. Потім його злити.
До них додати червоний гострий перець, коріандр, видавлений часник і цукор.
М'ясо порізати тонкою соломкою, цибулю - півкільцями. Перець нарізати тонкою соломкою.
На великому вогні обсмажити м'ясо. Коли рідина випарується, додати цибулю і перемішати.
Зняти з вогню і додати мясо до огірків та перцю. Налити оцет і перемішати.
Читайте також: Салат "Цезар" з куркою-гриль посипають тертим сиром
Подавати салат можна відразу або охолодити до кімнатної температури.
Коментарі