Якщо шукаєте ідею для смачної та ситної вечері, то запечена картопля з печерицями - ідеальний варіант.
Ця страва поєднує ніжну картоплю, ароматні гриби та інші соковиті овочі, що разом створюють неймовірний смак.
Картопля з печерицями: рецепт
Інгредієнти
Картопля - 700 г
Цибулина - 1 шт
Морква -1 шт
Сіль, перець, часник сухий за смаком
Вершкове масло - шматок
Сир плавлений вершковий (можна янтар)-150 г
Печериці (до них сіль і олія)
Зелень для прикрашання
Як приготувати
На пательні обсмажуємо цибулю і моркву до золотистості. Додаємо сіль і перемішуємо.
Вимикаємо пательню і додаємо вершковий сир, перемішуємо.
Картоплю нарізаємо, додаємо сіль, перець і сухий часник.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фарширована картопля у "жакеті": спробуйте вдома повторити нову страву шкільних їдалень
Форму змащуємо вершковим маслом, викладаємо картоплю і висипаємо вершкову засмажку.
Наверх викладаємо свіжі печериці і змащуємо олією (печериці за бажанням посолити). Запікаємо 60 хвилин при температурі 200 °С. Прикрашаємо зеленню.
Переглянути цей допис в Instagram
Млинці з м'ясом під соусом бешамель - це ідеальна страва для тих, хто любить поєднання соковитої начинки та ніжного соусу.
Щоб приготувати цю страву, спочатку випікаються тонкі млинці, які потім фаршируються смаженим м'ясом із цибулею. Особливого смаку страві надає соус Бешамель, зроблений на основі вершкового масла, борошна та молока. Цей соус збагачує млинці кремовою текстурою, роблячи їх ніжними та ситними.
Коментарі