Смажена індичка - універсальна страва, яку можна поєднувати з різними гарнірами. Готувати її можна для святкового столу і в будень. Це дієтичне м'ясо швидко готується і легко засвоюється.
Інгредієнти:
Вершки - 250 мл
Макарони - 300 г
Філе індички - 500 г
Гірчиця - 1 ст. л
Оливкова олія - 3 ст. л
Часник - 2 зубчики
Шавлія - 2 г
Печериці - 400 г
Гарбуз - 100 г
Сіль - 10 г
Перець чорний мелений - 5 г
Приготування:
Відваріть макарони в підсоленій воді до напівготовності.
Філе розрізати вздовж на дві частини (інакше шматок буде занадто товстим).
Змішайте гірчицю, 1 столову ложку оливкової олії, сіль і перець. Змастіть сумішшю м'ясо індички.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курячі стегна по-іспанськи маринують після смаження
Обсмажте його на сковороді гриль без олії 8 хвилин на середньому вогні.
Обсмажте подрібнений часник, шампіньйони та натертий гарбуз. Приправте шавлією, сіллю і перцем свіжомеленим. Готуйте 5 хвилин.
Додайте вершки і тушкуйте ще 3 хвилини. Викладіть в сковороду макарони. Добре перемішайте.
Викладайте зверху нарізану смажену індичку та свіжі боби або зелений горошок.
Коментарі