пʼятниця, 04 квітня 2014 19:30

Бутерброд з бринзою і круасан з тунцем - дві ідеї оригінальних сендвічів
3

Всі ми звикли до звичайних бутербродів з ковбаси, сиру та зелені. Але коли приходять гості та якщо просто захотіли поласувати чимось оригінальним, хочемо приготувати дещо нове. Кухар столичного фаст-фуду здорової їжі "Салатейра" Ірина Луценко пропонує дві ідеї для приготування оригінальних бургерів, які врізноманітнять весняне меню. Їх можна готувати як для перекусів, так і в якості додатку до страв на святковий стіл.

Сендвіч з хамоном, бринзою і помідорами

До салату майже завжди подаємо велику булку з тунцем і овочами. Називається такий великий бутерброд Паніні Туна. Достатньо всього 15 секунд розігріти в мікрохвильовці одну велику булку. Тоді розрізаємо її вздовж, а в середину кладемо начинку. По першій половині булки розмазуємо три столові ложки соусу з часнику і горіхів, а зверху - 30 грамів листя салату лоло біондо і салату айсберг. На нього — 4 дольки свіжого огірка, по дві столові ложки сиру фета і консервованого тунця. Закриваємо булку й подаємо. М'ясо риби і сир додають солонуватого смаку, а соус — пікантності.

Такий великий бутерброд можна подавати до свіжого салату. Може бути як самостійною стравою, так і доповненням до основної. Пропоную обіднє меню: равіолі зі шпинатом, салат із помідорів, руколи і оливок з тертим пармезаном. А до них — такий ось сендвіч.

Круасан із тунцем, часниковим соусом і фетою

Круасан із тунцем і овочами готують мало де. Більшість мають стійку асоціацію, що круасан подають виключно із чимсь солодким. Хоча до листкового тіста фета і помідори — теж дуже добре смакує. 15 секунд розігріваємо у мікрохвильовці великий круасан. Ріжемо його уздовж, кладемо всередину начинку.

Спершу виливають 3 ст. ложки часниково-горіхового соусу. Перекладають листям салату лоло біондо і айсберг. На нього — чотири кружальця свіжого огірка, по 40 г сиру фета і консервованого тунця. Закриваємо круасан і подаємо на стіл. Риба і сир мають солонуватий смак. Соус надає закусці пікантності.

Зараз ви читаєте новину «Бутерброд з бринзою і круасан з тунцем - дві ідеї оригінальних сендвічів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути