Швидкий та ситний перекус ніколи не завадить, особливо, якщо приготований з найулюбленішого національного продукту українців - сала. Така закуска відмінно смакує із хлібом. Готується за лічені хвилини.

Інгредієнти:
свиний шпік - 125 г
сметана - 2 склянки
цибуля - 1 шт.
сіль, перець - за смаком
Приготування:
Подрібнену цибулю й бекон обсмажити на олії до прозорості. Додати сметану, спеції та довести до кипіння. Готову закуску подавати холодною із тостами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-3 супи, які зігріють в морозний день
Грибна запіканка - проста та апетитна страва, яка підкорює смаком та ароматом. Для неї підійдуть свіжі, сушені, солоні чи мариновані гриби.
Коментарі