
Зранку завжди не вистачає часу для сніданку, який вважається обов'язковим прийомом їжі протягом дня.
Але не треба багато зусиль, щоб приготувати легкий і водночас поживний перекус з лаваша. Знадобиться максимум 10 хвилин.
Лаваш з ситною начинкою
Інгредієнти:
1 невеликий круглий лаваш;
1 яйце;
50 грамів твердого сиру;
кілька скибочок шинки або ковбаси;
трішки масла;
петрушка або інша зелень за бажанням.
Як приготувати
Подрібніть невеликий пучок петрушки.
Змочіть лаваш з обох сторін у воді.
Розтопіть на сковорідці кусочок масла і змастіть лаваш. Зменште вогонь до середнього.
Розбийте яйце на лаваш і розподіліть його рівномірно по всій поверхні.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соковита начинка та хрустка скоринка: записуйте легкий рецепт запеченого лаваша з куркою від суперфіналістки Мастершеф
Якщо сир не досить солоний, трохи посоліть лаваш.
Додайте натертий сир, посипте його подрібненою петрушкою та покладіть шматочок шинки посередині.
Загорніть лаваш у форму конвертика.
Ідеальну шаурму легко приготувати вдома. Головне слідувати точності рецепту.
Фудблогер Алекс Міль зібрав в один рецепт усі актуальні поради, як зробити найсмачнішу домашню шаурму. Повторіть її в точності і смак фастфуду здивує
Коментарі