Ексклюзиви
субота, 18 вересня 2010 20:11

Тягнибок не назвав джерела фінансування його партії

Тягнибок не назвав джерела фінансування його партії
Олег Тягнибок, лідер партії "Свобода" спростував звинувачення про фінансування його політсили Партією регіонів.

"Пані Вітренко - це абсолютно маргінальний політик, який програв тендер Москви на лояльність до української влади", - сказав Gazeta.ua Олег Тягнибок.

"А щодо центральних каналів, то я там вчора був разом із нею. Як же вона тоді туди потрапила без підтримки "регіоналів", якщо виходити з її логіки. В Україні побутує уявлення, що якщо хтось щось очолює, то він обов"язково заручився підтримкою якоїсь держави, має ярлик. Як було раніше: щоб керувати Україною треба було мати ярлик від Золотої Орди. Зараз нічого не змінилося, багато політичних сил хочуть заручитися підтримкою сусідньої держави. Вітренко не має того ярлика від Москви, дивиться на "регіоналів" і через те злоститься, всякі дурниці розказує. А щодо "Свободи", то такі розмови точилися постійно. Очевидно, природа таких припущень полягає у тому, що нас важко в чомусь звинуватити".

Разом з тим лідер "Свободи" не назвав джерела фінансування своєї партії.

Олег Тягнибок вважає, що його принизили, посадивши поряд із Наталією Вітренко у прямому ефірі телепрограми "Велика політика з Євгенієм Кисельовим" 17 вересня.

"Звичайно, що я найменше зважаю на те, що говорить цей одіозний антиукраїнський політик. Мене не хвилює її думка. У її партії немає ніяких шансів в Україні. Останні вибори це доводять", - сказав Тягнибок.

Нагадаємо, Наталія Вітренко раніше заявила, що партію "Свобода" фінансує "Партія регіонів". Одним із аргументів було те, що лідер "Свободи" часто з"являється на центральних телеканалах.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок не назвав джерела фінансування його партії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути