четвер, 26 серпня 2010 17:31

Вітренко готова приєднатись навіть до Тягнибока - "бютівець"

Вітренко готова приєднатись навіть до Тягнибока - "бютівець"

БЮТ не обговорював з лідером ПСПУ Наталією Вітренко питання об'єднання проти президента Віктора Януковича.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Володимир Яворівський.

"У заяві про об'єднання вся Вітренко, як на долоні – її політична безпринципність та недалекоглядність. Сама ця політична постать є абсолютно неприйнятною в нашій команді, навіть якби вона ідеологічно була набагато ближчою до БЮТу. Це викликало б тільки якусь неприємну детонацію всередині нашої політичної сили. Хай Вітренко займається своїми власними проблемами і іміджем. Він зараз настільки похитнувся, що вона вже готова приєднатись до будь-кого. Навіть до Тягнибока, хоча це абсолютні антиподи", - зауважив він.

Яворівський нагадав, що Юлія Тимошенко 24 серпня на мітингу заявила, що її політична сила більше не буде закликати до об'єднання. "Хто хотів, той уже об'єднався. Залишилося кілька сегментів, які не мають політичну команду і структуру. Ми з ними не воюємо. Кажемо, що двері відчинені. Але опозиція сформована в тому форматі, в якому є на сьогоднішній день", - пояснив депутат.

"Бютівець" наголосив, що продовжує функціонувати Народний комітет захисту України. "Я не думаю, що комітет готовий розкинути руки і сказати: пані Наталя, заходьте. Вона грає на єдиному – проти Януковича. Але не говорить про те, що немає реформ, що відбувається в кадровій політиці. Я уявляю собі, що зараз відповіла би Вітренко, якби її запитали, як вона ставиться до двомовності в Україні. Ясно, що вона її буде підтримувати", - додав він.

Нагадаємо, лідер ПСПУ Наталія Вітренко не виключає можливості об'єктивного об'єднання парламентської і позапарламентської опозицій проти пропозиції президента Віктора Януковича щодо необхідності вдосконалення Конституції.

"У нас з БЮТ абсолютно різний цивілізаційний вектор. Ще два роки тому на одному ток-шоу мені поставили запитання: чи могла б я об'єднатися з Тимошенко? Я відповіла - ні, тому що вона натовка і бандерівка, а я - за союз з Росією. Але коли ми бачимо, що відбувається цементування влади і повний її захоплення в руках однієї політичної сили, та ще і бандитськими методами, то, звичайно ж, об'єктивно ми будемо об'єднуватися з усіма, хто проти цих методів", - зазначила вона.

Зараз ви читаєте новину «Вітренко готова приєднатись навіть до Тягнибока - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути