четвер, 14 квітня 2011 03:45

Онук Кучми

Часом мені сняться дивні сни. Наче відьмак, можу літати над Києвом чи базікати про сенс життя з голлівудським актором Кіану Рівзом. Бувають і віщі сновидіння. Якщо бачу якусь людину зі свого минулого, неодмінно зустріну її наступного дня. Окрема історія зі снами про наших президентів. У травні 2007-го наснилося, що Віктор Ющенко видав указ про розпуск Верховної Ради, а за кілька днів так і сталося.

Із неділі на понеділок уві сні я був онуком Леоніда Кучми. Він жив за містом у невеликому будинку із дружиною та кількома охоронцями. До його оселі забрався хлопець-грабіжник. Коли охоронці його помітили, почали стріляти. Хлопчина намагався втекти, але на дворі його наздогнали й убили. Дружині Леоніда Даниловича довелося відмивати плями крові на кухні та біля будинку. А охорона сховала труп.

— Все обійдеться, ніхто не дізнається про цей інцидент, — сказав Кучма.

Поглянувши уві сні у вікно, я побачив за огорожею натовп розлючених людей. Вони знали про вбивство хлопця і прагнули помсти. Їх ставало все більше, вони оточили будинок, потім увірвалися до нього і вчинили самосуд над колишнім президентом.

По смерті Кучми я став його єдиним спадкоємцем. Я знав пароль таємних закордонних рахунків на мільярди доларів. Мене почали мучити докори сумління, тож вирішив повернути їх державі. Собі хотів лишити кілька заводів, щоб було з чого жити.

Тут саме задзвонив будильник. Кілька секунд згадував, хто я і де. Намагався згадати пароль банківських рахунків, але не зміг.

Уже на роботі з інтернету дізнався про раптову смерть одного з адвокатів екс-президента від інфаркту.

Зараз ви читаєте новину «Онук Кучми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути