четвер, 29 травня 2008 20:08

В Анну Ткачук на "Міс району" кидали ножі

Автор: фото: Наталя ТАВАНЕЦЬ
  Переможниця ”Міс Чорнобаївщини” Ірина Абрамова з батьками  Людмилою Анатоліївною і Віктором Івановичем у районному Будинку культури після нагородження 23 травня цього року
Переможниця ”Міс Чорнобаївщини” Ірина Абрамова з батьками Людмилою Анатоліївною і Віктором Івановичем у районному Будинку культури після нагородження 23 травня цього року

— Я знала, що Аня показуватиме циркові трюки. Але ж не думала, що в неї кидатимуть ножі! Мама й сестра там ледь не посивіли, — розповідає тітка 15-річної Анни Ткачук із Чорнобая Ілона Макарова, 26 років.

Минулої п"ятниці дівчина брала участь у конкурсі "Міс Чорнобаївського району".

На першому змаганні "Телетріумф" учасниці розповідають про себе віршами, роблять комп"ютерні презентації, співають і танцюють. 16-річна Яна Животкевич зі Старого Ковраю виносить на сцену вишиті власноруч рушники та серветки. "Міс Чорнобай" Ірина Абрамова, 15 років, піснею і танцем зізнається в коханні хлопцеві. Останньою виступає Анна Ткачук. Вона виконує в повітрі кілька трюків із повітряної гімнастики, потім стає і лягає на потовчене скло. Після в дівчину кидають ножі. Перед цим їх випробовують, встромлюючи в дерев"яну підлогу. Зал завмирає.

— Мені теж було страшно. Це був мій перший такий виступ. Потім мене запросили  з цим номером на кілька свят, — розповідає після конкурсу Ткачук. Для цього виступу вона півтора місяці відвідувала місцеву студію циркового мистецтва "Каскад".

Під час конкурсу "Рекламна пауза" дівчата "продають" улюблену річ. 14-річна Ліна Лобатенко з Великих Канівців рекламує місцевий табір відпочинку "Пролісок". Десятикласниця Анна Боровко з Хрестителевого у програмі "Знак якості" розповідає про користь сала та пригощає ним членів журі. Ірина Абрамова показує відеоролик про жувальну гумку "Love is", у якому вона знімалася,

— Мені сестра допомогла його зробити і змонтувати, вона навчається на журналіста. Для зйомок кліпу я їздила в Київ, — розповідає дівчина.

Наприкінці учасниці відвідують "Телефуршет" — виходять на сцену у вечірніх сукнях. Журі оголошує переможців. Ірина Абрамова стає "Міс району", приз глядацьких симпатій отримує Анна Ткачук.

—  За результатами конкурсів найвищі бали мали троє дівчат. Довелося голосувати, щоб визначити переможницю. Троє членів журі віддали свої голоси за Іру Абрамову, за Аню Ткачук проголосувало двоє, — розповідає голова журі Оксана Брагінець із Чорнобаївської райдержадміністрації.

Обидві конкурсантки з Чорнобаївської школи N2.

Зараз ви читаєте новину «В Анну Ткачук на "Міс району" кидали ножі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути