четвер, 20 грудня 2007 18:53

Дітям збирають подарунки

У Черкасах триває акція "Стань Дідом Морозом". Кожен може відгукнутися на листи знедоленої дитини та зробити їй подарунок. Послання від малечі вивішені на новорічних ялинках у супермаркетах "Плазма", "Будинок торгівлі", "Фуршет", "Гранд-маркет":

Добрий день, Діду Морозе! Пише тобі листа Потапенко Віка. Я інвалід. Мені 9 років, проживаю в гуртожитку на території колишної військової частини. У кімнаті живу з татом, мамою та братиком. Так як у гуртожитку погані умови для проживання, я мрію, щоб моя родина мала власну квартиру, а я — свою кімнату. Але я розумію, що в тебе немає можливостей виконати це бажання. Так як я передвигаюся в інвалідному візку і мені тяжко крутити колеса руками, я б хотіла, щоб ти подарував мені інвалідний візок із моторчиком.


Дорогі Дід Мороз та Святий Миколай! Мене звати Богдан, мені 11 років. Мрію стати футболістом. Цей рік був дуже тяжкий для нас із татом. У нас померла мама, й ми залишилися самі. Будь ласка, подаруйте мені футбольний м"яч, як у фіналі Ліги чемпіонів, бутси і, якщо можете, щитки професійні.


Дорогий Дід Мороз! Тобі пише Корнєєва Каріна. Я народилася 23 липня 1995 року. Живу з бабусею та дідусем. Я їх дуже шаную. Люблю малювати, танцювати та співати. Мрію про власний комп"ютер, але розумію, що це неможливо. Тож прошу тебе, любий Діду Морозу, подаруй мені якусь комп"ютерну гру, яку підключають до телевізора. Або щось схоже на це. Я дуже чекаю.


Діду Морозе! Я Аня. Мені 7 років. У мене є братик Арсеній. Я пішла до школи. А він ні. Він не ходить і не говорить. Я щодня прошу в Бога здоров"я та розуму для братика. Допоможи мені та мамі поїхати в Святу землю помолитися за братика, щоб він почав ходити і гратися зі мною, щоб усі хворі діти стали здоровими.


Збір допомоги координує Анжела Августинівна Одарич,

тел. 8 (050) 355 91 76.

Зараз ви читаєте новину «Дітям збирають подарунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути