четвер, 13 грудня 2007 18:45

Держінспекція з карантину купила "мітцубісі"

У незаконному витрачанні коштів з бюджету звинувачує Державну інспекцію з карантину рослин контрольно-ревізійне управління в Черкаській області.

Це підтвердила нещодавно проведена ревізія фінансово-господарської діяльності в держінспекції. Торік ця організація купила автомобіль "Мітцубісі Ґрандіс" за 153,4 тис. грн. Постановою Кабінету Міністрів державним органам дозволено витрачати на придбання легкових машин не більш як 60 тис. грн. Тож інспекцією незаконно витрачено 93,4 тис. грн державних коштів, вважають у прес-службі КРУ.

За словами начальника Інспекції з карантину рослин у Черкаській області 50-річного Станіслава Олійника, білу "Мітцсубісі Ґрандіс" придбали з дозволу "Укрдержкарантину".

— Із держбюджету не взяли ні копійки. Купили на зароблені гроші за надання полуг. У ДАІ автомобіль зареєстрований як вантажно-пасажирський. Ним їздять усі наші працівники. Він розрахований на сімох осіб. Найчастіше перевозимо ним із районів у Черкаси на лабораторну експертизу зразки, зокрема зерна, заготовки пиляної деревини, рослинне насіння, — каже Олійник.

Зараз ви читаєте новину «Держінспекція з карантину купила "мітцубісі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути