четвер, 23 квітня 2009 19:04

Богдан Полтавець загинув під футбольними воротами

Напередодні Великодня в селі Матусів Шполянського району група учнів після уроків зайшла на шкільний стадіон пограти у футбол. На воротах однієї з команд стояв шестикласник Богдан Полтавець. Його команда забила гол. Хлопець закричав: "Ура", підсочив і схопився за поперечину пересувних футбольних воріт. Ті впали перекладиною йому на голову.

Товариші пробували віднести Богдана в амбулаторію неподалік школи. На півдорозі зупинилися, обличчя Полтавця було закривавлене. Дільничний лікар Надія Чорній констатувала смерть.

— Ми в шоці від того, що сталося в Матусовому, — каже голова Шполянської райдержадміністрації Олексій Пірогов. — На стадіоні є стаціонарні ворота й ще одні пересувні. Діти почали грати у футбол саме біля них. Вони розміром 2 на 4 метри. Такий страшний збіг обставин.

На похорон зійшлися кілька сот односельчан. Несли майже 30 вінків. Жителі Матусового кажуть, що в день трагедії хлопець просився у батьків не йти до школи. Та вони наполягли, щоб син не пропускав уроки. У Галини й Олексія Полтавців залишилася донька 17-річна Юлія.

Зараз ви читаєте новину «Богдан Полтавець загинув під футбольними воротами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути