четвер, 20 грудня 2007 18:59

Аварійний міст гальмує будівництво котельні

Чорнобаївська райрада виділила 140 тис. грн на будівництво котельні в селі Лукашівка. Її обіцяють запустити до Нового року.

— У класах холодно, бо котельня, якою зараз отоплюється школа, дуже далеко. Та й труби вже старі, постійно проривають. Буває таке, що взагалі без опалення сидимо. Поки на вулиці тепло, ще можна терпіти. Як ударять морози, буде непереливки, — розповідає секретар Лукашівської школи Ольга Кравцова, 43 роки.

Для будівництва вже викопали траншеї, залили фундамент, виготовили металевий каркас котельні. Його місцевий відділ освіти замовив у селі Леськи Черкаського району.

— Як привезуть металеву коробку, одразу почнуться монтажні роботи. Але поки що не дають дозволу на її перевезення через черкаський міст. Він в аварійному стані й може не витримати конструкції вагою шість тонн, — говорить директор школи Людмила Глоба, 47 років.

Лукашівському навчально-виховному комплексу понад 20 років. Сьогодні там навчається 225 учнів із Лукашівки та сусідніх сіл.

Зараз ви читаєте новину «Аварійний міст гальмує будівництво котельні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути